2ο Γενικό Λύκειο Αργοστολίου

Καλώς ήρθατε στο δικτυακό τόπο του σχολείου μας

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • s2.jpg
  • s1.jpg

2ο Γενικό Λύκειο Αργοστολίου

Πρωταθλητές

E-mail Εκτύπωση PDF
Συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου του σχολείου μας για την κατάκτηση του κυπέλου για το σχολικό πρωτάθλημα νομού Κεφαλληνίας και Ιθάκης. Ο τελικος έγινε ανάμεσα στην ομάδα μας και αυτή του Γενικού Λυκείου Σάμης. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 0-0 οπότε και οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι οπου και επικράτησε με σκορ 4-2.
Σύνθεση:Αντωνίου, Παπαναστασάτος Χρ., Καλογηράς, Καππάτος, Παπαναστασάτος Ε., Παγουλάτος, Μάτα, Κοκκόσης, Ρεπούσης (Σπαθής), Τζωρτζάτος Φωτ., Τζωρτζάτος Γερ.

Πλούσιο φωτογραφικο υλικό απο τον αγώνα

Επιστολή Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Δημητρίου

E-mail Εκτύπωση PDF
Ευχαριστήρια επιστολή Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Δημητρίου για τη συμμετοχή της κα. Καραδήμου Βασιλικης καθηγήτριας του σχολείου μας στον εορτασμο των Ελληνικών Γραμματων στις 30 Ιανουαρίου.

Διατροφικές διαταραχές

E-mail Εκτύπωση PDF
Ερευνητική εργασία με θέμα τις διατροφικές διαταραχές. Υπευθυνη καθηγήτρια κα. Ποζίδου Χρυσάνθη

Παρουσιάση

EΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

E-mail Εκτύπωση PDF
Σύμφωνα με την Υ.Α 1065/ΓΔ4/2018 ΦΕΚ 120 τ.Β’/ 23.1.2018, η οποία αναφέρεται στην φοίτηση, προαγωγή και δικαιολόγηση των απουσιών, οι γονείς θα πρέπει να γνωρίζουν τα παρακάτω:
1. Η φοίτηση χαρακτηρίζεται ως επαρκής ή ανεπαρκής με βάση το γενικό σύνολο των απουσιών που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους.
Περισσότερα...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ - ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

Το σχολείο μας στο μέσο κάθε τετραμήνου προγραμματίζει μια συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης γονέων –καθηγητών. Σ’ αυτή οι καθηγητές του σχολείου μας ενημερώνουν για την πρόοδο των μαθητών μας και απαντούν σε οποιαδήποτε απορία.

Περισσότερα...

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

Σας πληροφορούμε ότι οι καθηγητές του σχολείου είναι διαθέσιμοι τις παρακάτω ημέρες και ώρες προκειμένου να σας ενημερώνουν για την πρόοδο των μαθητών και οποιοδήποτε άλλο θέμα τους αφορά.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 9

Dedicated Cloud Hosting for your business with Joomla ready to go. Launch your online home with CloudAccess.net.